Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Statistika të kandidatëve për magjistratë në vite

Shkolla e Magjistraturës filloi nga puna si institucion i ri në Tetor 1997 dhe numri i kandidatëve që kanë konkurruar për t’u bërë pjesë e shkollimit dhe e gjeneratave të saj ka qenë i konsiderushëm.

Numri i kandidatëve varet cdo vit nga vendet vakant që shpall Këshilli i Lartë i Drejtësisë dhe Prokuroria e Përgjithshme, para se të zhvillohet provimi i pranimit.

    

   

 

 

 

 

     

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  Njoftime

Mbylle