Logo
Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Kandidatë për magjistratë “Gjyqtarë” dhe “Prokurorë” 1999-2002

  • Gjyqtare te  emeruar ne Tetor 2002

 

Nr. Emer          Mbiemer          Vendi i emerimit
 
1. Ina                 RAMA               Lushnje
 
2. Fjoralba       QINAMI             Lezhe
 
3. Miljana         MUÇA               Korçe
 
4. Artur             MALAJ              Tepelene
 
5. Nafije           CURRI               Fier
 
6. Kastriot        SELITA              Diber
 
7. Niko             RAPI                   Pogradec
 
8. Margarita    BUHALI             Berat
 
9. Olsi               XHEVALLA      Korçe
 
10. Edlira         PETRI               Berat
 
11. Gentiana   QESJA              Lezhe
 
  • Prokurore te emeruar ne Tetor 2002

 

Nr. Emer          Mbiemer              Vendi i emerimit
 
1. Arta               MARKU                Shkoder
 
2. Ermonela     FELAJ                   Berat
 
3. Sokol            MALAJ                   Fier
 
4. Anita            JELLA                    Elbasan
 
5. Donika         PRENGA              Durres
 
6. Elena           BAKALLBASHI    Durres
 
7. Arian            NDOJA                 Durres
 
8. Julian          KRISTO                 Pogradec
 
9. Besnik         MUÇi                    Tirane
 
10. Olsian       ÇELA                    Tirane
 
11. Rovena    GASHI                  Tirane
 
12. Fatjona     MEMÇE               TiraneNjoftime

Mbylle