Logo
Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Kandidatë për magjistratë “Gjyqtarë” dhe “Prokurorë” 2000-2003

  • Gjyqtare te emeruar ne Tetor 2003

 

Nr. Emer          Mbiemer       Vendi i emerimit
 
1. Manjola        XHAXHO      Gj.ushtarake Tirane
 
2. Gert               HOXHA         Gj.ushtarake Tirane
 
3. Elda              VERJONI      Fier
 
4. Arjola            CERRAVA    Korçe
 
5. Enkeleda     KASHURI     Sarande
 
6. Brunilda       JANI              Librazhd
 
7. Luljeta          TOPALLI      Pogradec
 
8. Altina             NASUFI       Diber
 
9. Julian            HAXHIU       Mirdite
 
10. Andi             CIVICI          Fier
 
11. Vjosa          ÇELA            Erseke
 
12. Eneida       HABAZAJ     Vlore
 
13. Brinilda      GEGA            Fier
 
  • Prokurore te emeruar ne Tetor 2003
 
Nr. Emer         Mbiemer        Vendi i emerimit
 
1. Granit          SHAHU          Tirane
 
2. Armand       GURAKUQI   Tirane
 
3. Erviola         STOJA           Durres
 
4. Antoneta     BEJKO           Durres
 
5. Drini            PALI                Durres
 
6. Zena            LILA                Elbasan
 
7. Rabinana   SHEHU          Lushnje
 
8. Dritan          GINA               Lushnje
 
9. Xhemal       SALIAJ           Vlore
 
10. Marjana   SHTJEFNI      ShkoderNjoftime

Mbylle