Logo
Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Kandidatë për magjistratë “Gjyqtarë” dhe “Prokurorë” 2002-2005

  • Gjyqtare te emeruar ne Tetor 2005
 
Nr. Emer         Mbiemer        Vendi i emerimit
 
1. Antonela      PRENDI         Tiranë
 
2. Elbana         LLURI             Tiranë
 
3. Gentian       MEDJA            Shkodër
 
4. Ema            GASHI              Vlorë
 
5. Klodiana     MEMA             Lushnje
 
6. Marinela      NUNI              Vlorë
 
7. Anita             MICI               Shkodër
 
8. Erarber        MADHI            Vlorë
 
9. Neritan        CENA              Vlorë
 
10. Enton        DHIMITRI       Gjirokastër
 
11. Klorinda    ÇELA              Elbasan
 
12. Besnik      MAHO             Pogradec
                                  
 
  • Prokurore te emeruar ne Tetor 2005

 

Nr. Emer           Mbiemer              Vendi i emerimit
 
1. Edvin              KONDILI               Prok. e Krimeve te Renda
 
2. Elsa                MIHA                      Fier
 
3. Elizabeta        IMERAJ               Prok. e Krimeve te Renda
 
4. Enkeleda        XHENGO            Durres
 
5. Manjola          TRUNGAJ           Shkodër
 
6. Doloreza        MUSABELLIU     Prok. e Krimeve te Renda
 
7. Dorian            KARAJA               Tirane
 
8. Bledar             MUSTAFAJ          Elbasan
 
9. Eranda           FELAJ                    Vlorë
 
10. Gentian        TRENOVA            Prok. e Krimeve te Renda
 
11. Neritan         HOXHA                Elbasan
 
12. Bardhok       LLESHI                 Prok. i Krimeve te RendaNjoftime

Mbylle