Logo
Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Kandidatë për magjistratë “Gjyqtarë” dhe “Prokurorë” 2004-2007

  • Gjyqtarë të emëruar në Tetor 2007
 
Nr. Emër         Mbiemër        Vendi i emërimit
 
1. Brikena       LUBONJA        Lushnjë
 
2.Elvana         ÇIÇOLLI          Vlorë
 
3. Arbena       AHMETI            Lushnjë
 
4. Marçela      SHEHU           Kurbin
 
5. Migena       LASKA             Kurbin
 
6. Sokol          IBI                     Pogradec
 
7. Klodian      RADO              Pogradec
 
8. Bezart        KAÇKINI          Tropojë
 
9. Selvie        GjOÇAJ            Kukës
 
10. Arbana     SELMANAJ     Pukë
 
  • Prokurorë të emëruar në Tetor 2007
 
Nr. Emër            Mbiemër               Vendi i emërimit
 
1. Alma               KOLA                         Fier
 
2. Arens             ÇELA                         Lushnjë
 
3. Elida              CELAMI                     Kavajë
 
4. Elfrida            BREGOVA                Kavajë
 
5. Julian             XHENGO                 Tiranë
 
6. Ornela           RRUMBULLAKU    Kavajë
 
7. Bujar              MEMIA                       Kavajë
 
8. Endrit             BIMI                           Lushnjë
 
9. Maksim         SOTA                         Vlorë
 
10. Elsion         SADIKU                     Korçë
 
11. Sonila         DOMI                         Korçë
 
12. Ndini          TAVANI                     LushnjëNjoftime

Mbylle