Logo
Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Kandidatë për magjistratë “Gjyqtarë” dhe “Prokurorë” 2006-2009

  • Gjyqtarë të emëruar në Qershor 2010
 
Nr. Emër             Mbiemër          Vendi i emërimit
 
1. Engjëllushe   TAHIRI               Krujë
 
2. Ornela             NAQELLARI     Përmet
 
3. Zeta                 TERPOLLARI   Lushnjë
 
4. Rezarta            PAJA                 Përmet
 
5. Alma                KODRALIU       Pogradec
 
6. Alma                ZHUPA              Kukës
 
7. Bib                   NDRECA          Tropojë
 
8. Gentiana        XHELILI            Sarandë
 
  • Prokurorë të emëruar në Tetor 2009
 
Nr. Emër             Mbiemër             Vendi i emërimit
 
1. Shpiponja      MILLA                    Pukë
 
2. Enkeleda       MILLONAI             Elbasan
 
3. Julian             ÇAFKA                  Sarandë
 
4. Ermir              BETA                      Berat
 
5. Manjola         KAJANA (HYSA)   Fier
 
6. Fatmir            LUSHI                   Shkodër
 
7. Esmeralda   CAMI                      Peshkopi
 
8. Alketa            NUSHI                   Mat
 
9. Eriselda        BALA                      Pogradec
 
10. Silvana        LULE                     Vlorë
 
11. Marjola       MËRTIRI (LLACI) GjirokastërNjoftime

Mbylle