Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  6-7 QERSHOR 2011

   

  SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  “Marrëdhëniet Juridiksionale me Autoritetet e Huaja. Urdhëri Europian i Ndalimit. Njohja dhe Ekzekutimi i Vendimeve Penale te Huaja.”
   
  6-7 Qershor 2011
   
  Kursi: B 08
   
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistraturës
   
  Periudha:   6-7 Qershor 2011
   
  Ekspertë:  Prof.as.Dr.Artan Hoxha, Klodian Kurushi MA
   
  Moderator: Shkolla e Magjistraturës
   
   
   
  Dita e parë  
   
  Ora 09.00-09.30    Regjistrimi i pjesëmarrësve.
   
  Ora 09.30-11.00          Bashkepunimi Gjyqësor në Fushën Penale, Ekstradimi
             
  Ora 11.00-11.15          Pushim
   
  Ora 11.15-12.45          Debat (pyetje, përgjigje, komente, diskutime, raste praktike)
   
  Ora 12.45-14.40          Pushim
   
  Ora 14.00-15.30         Bashkëpunimi gjyqësor sipas Bashkimit Europian, Urdhëri Europian i Ndalimit
   
  Ora 15.30              Mbyllja e ditës së parë të sesionit trajnues.
   
  Dita e dytë
   
  Ora 09.00-09.30     Rregjistrimi i pjesëmarrësve.
   
  Ora 09.30-10.45     Njohja dhe ekzekutimi i vendimeve penale te huaja.
   
  Ora 10.45-11.00          Debat (pyetje, përgjigje, komente, diskutime, raste praktike).
   
  Ora 11.00-11.30          Pushim.
   
  Ora 11.30-12.30          Çëshja Grori, problematikat që lidhen me zbatimin e Konventave të Këshillit të Europës
   
  Ora 12.30-13.45          Debat (pyetje, përgjigje, komente, diskutime, raste praktike)
   
  Ora 13.45-14.00      Mbyllja e ditës së dytë dhe shpërndarja e çertifikatave.          
   
                                                    Lista e Pjesëmarrësve
   
  Emer Mbiemer
  Institucioni
   
  Julian Zonja
  Prokuroria e Rrethit Tiranë
  Elio Mazreku
  Prokuroria e Rrethit Tiranë
  Albert Kuliçi
  Prokuroria e Rrethit Tiranë (stud.v.3)
  Doloraza Musabelliu
  Prokuroria për Krimet e Rënda Tiranë
  Anton Martini
  Prokuroria për Krimet e Rënda Tiranë
  Erviola Stoja
  Prokuroria për Krimet e Rënda Tiranë
  Ened Nakuci
  Prokuroria për Krimet e Rënda Tiranë
  Bledar Bejko
  Prokuroria e Rrethit Fier
  Çlirim Sino
  Prokuroria e Rrethit Fier
  Fahrije Vata
  Prokuroria e Rrethit Kukës
  Olger Eminaj
  Prokuroria e Rrethit Korçë (janar 2011)
  Dritan Prençi
  Prokuroria e Rrethit Kurbin
  Saimir Bahiti
  Prokuroria e Rrethit Shkodër
  Qydret Kadia
  Prokuroria e Rrethit Durrës
  Ilir Turja
  Prokuroria e Rrethit Durrës
  Enkeleda Xhengo
  Prokuroria e Rrethit Durrës
  Granit Shahu
  Prokuroria e Rrethit Tiranë
  Alfred Shehu
  Prokuroria e Rrethit Elbasan
  Rajmonda Berisha (Kopaci)
  Prokuroria e Rrethit Elbasan
  Pranvera Stafa
  Prokuroria e Rrethit Elbasan
  Binas Nina
  Prokuroria e Rrethit Elbasan
  Maksim Sota
  Prokuroria e Rrethit Vlorë
  Brahim Dragjoshi
  Prokuroria e Apelit Shkodër
  Elfrida Bregova
  Prokuroria e Rrethit Kavajë
  Ornela Rrumbullaku
  Prokuroria e Rrethit Kavajë
  Ervin Beqiri
  Prokuroria e Rrethit Lezhë (18.01.2011)
  Luan Hasneziri (Hasani)
  Gjykata për Krimet e Rënda Tiranë
  Nure Dreni
  Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda Tiranë
  Aleks Nikolli
  Gjykata e Rrethit Shkodër
  Alfred Gjoni
  Gjykata e Rrethit Kurbin
  Murat Lleshi
  Gjykata e Rrethit Mat
  Kliton Spahiu
  Gjykata e Apelit Durrës
  Fatmira Hajdari
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Manjola Bejleri
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Ndue   Gjura
  Gjykata e Rrethit Durrës
  Rexhep Bekteshi
  Gjykata e Rrethit Durrës
  Neritan Tabaku
  Gjykata e Rrethit Durrës
  Brikena Lubonja
  Gjykata e Rrethit Lushnje
  Jak Ndoka
  Gjykata e Rrethit Lezhë
  Gentiana Mucaj (Qeseja)
  Gjykata e Rrethit Lezhë
  Idush Maliqi
  Gjykata e Rrethit Elbasan
  Qani Hasa
  Gjykata e Rrethit Elbasan  Njoftime

  Mbylle