Logo
Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Kandidatë për magjistratë “Gjyqtarë” dhe “Prokurorë” 2008-2011

  • Gjyqtarë të emëruar në nëntor 2011

 

Nr. 

Emër Mbiemër
Vendi i emërimit
1.
Joana Qeleshi
Durrës
2.
Arber Çela
Shkodër
3.
Laurent Fuçia
Vlorë
4.
Engert Pëllumbi
Fier
5.
Florjan Kalaja
Vlorë
6.
Arta Burda
Fier
7.
Igerta Bengu
Fier
8.
Irena Plaku
Korçë

 

  • Prokurorë të emëruar në dhjetor 2011

   

      Nr.
Emër Mbiemër
Vendi i emërimit
 
     1.
Pranvera Hoxha
Krujë
     2.
Albert Kuliçi
Vlorë
     3.
Arbër Berexha
Elbasan
     4.
Riselda Fishta
Lezhë
     5.
Arben Smaçi
Shkodër
     6.
Eloida Goxhi
BeratNjoftime

Mbylle