Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Kalendari i trajnimeve

 

Kalendarin e plotë të trajnimeve për gjithë vitin akademik e shkarkoni këtu.

=>Tabela e kurseve 2016-2017

Për tu njohur me aktivitetet e këtij muaji dhe të dhënat që lidhen me të klikoni tek data përkatëse.

Vetëm datat e evidentuara me ngjyrë blu janë datat që përmbajnë aktivitete. 

<< < Nentor 2017 > >>
DJEHENMARMERENJPRESHT
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30Njoftime

Mbylle