Logo
Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës - THEMIS Competition 2021

Përshëndetje!

Mirë se vini në faqen e Shkollës së Magjistraturës!
                                  
Shpresojmë që me “trokitjen tuaj” në “portën tonë” të gjeni gjithë informacionin që ju nevojitet.
 
Shkolla e Magjistraturës është një institucion publik, i pavarur, që realizon veprimtarinë e saj në fushën e trajnimit fillestar dhe vazhdues të gjyqtarëve dhe prokurorëve, si dhe të profesioneve të tjera ligjore. Në faqet në vijim, ju do të mund të mësoni më shumë për:
- Trajnimin Fillestar, programet e kurikulat, seleksionimin dhe vlerësimin e kandidatëve, stafin akademik; 
- Trajnimin Vazhdues, Programin dhe Kalendarin e Trajnimit trevjeçar;
- botimet e literaturave dhe teksteve juridike;
- organizimin e brendshëm institucional dhe strukturat vendimmarrëse e drejtuese, akademike dhe administrative të Shkollës.
 
Udhëtim të mbarë!   Njoftime

Mbylle