Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  15-16 MARS 2011

   

  SESION TRAJNUES ME TEMË:
  “Paditë që nuk i nënshtrohen parashkrimit; parashkrimi i posaçëm dhe parashkrimi i përgjithshëm; ndërprerja dhe pezullimi i parashkrimit; pasojat juridike që rrjedhin nga parashkrimi i padisë; dallimi i parashkrimit të padisë nga prekluziviteti ose dekadenca e të drejtave. Praktika gjyqësore dhe problemet që kanë lindur nga interpretimi dhe zbatimi i ligjit për afatin e vënies në ekzekutim të vendimeve gjyqësore.”
   
  15-16 Mars  2011
   
  Kursi: A 07
   
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistraturës
   
  Periudha:  15-16 Mars 2011
   
  Ekspertë:  Ardian Nuni
   
   
  Dita e parë  
   
  Ora 09.00 – 09.30    Rregjistrimi i pjesëmarrësve.
   
  Ora 11.00 – 11.15     Pushim.
   
  Ora 11.15 – 12.30     Debat (pyetje, pergjigje, komente, diskutime, raste praktike)
   
  Ora 12.45 – 13.30     Debat (pyetje, pergjigje, komente, diskutime, raste praktike)           
   
  Ora 13.30- 14.00     Pushim.
   
  Ora 15.30                 Mbyllja e ditës së parë të sesionit trajnues.
   
  Dita e dytë
   
  Ora 09.00 – 09.30     Rregjistrimi i pjesëmarrësve.
   
  Ora 10.45 – 11.00     Debat (pyetje, përgjigje, komente, diskutime, raste praktike)
   
  Ora 11.00 – 11.30     Pushim.
   
  Ora 12.30 – 13.00     Debat (pyetje, përgjigje, komente, diskutime, raste praktike)
   
  Ora 14.00                  Mbyllja e ditës së dytë dhe shpërndarja e çertifikatave.        
   
                                              Lista e pjesëmarrësve
   
  Emer Mbiemer
  Institucioni
  Zamira Vyshka
  Gjykata e Rrethit Elbasan
  Fatbardh Çoniku
  Gjykata e Rrethit Elbasan
  Liradin Lila
  Gjykata e Rrethit Pogradec
  Artan Broci
  Gjykata e Apelit Tiranë
  Albina Spaha
  Gjykata e Rrethit Gjirokastër
  Andri Ymeri
  Gjykata e Rrethit Shkodër
  Hasan Selimi
  Gjykata e Rrethit Shkodër
  Valbona Durraj
  Gjykata e Rrethit Shkodër
  Gentjan Medja
  Gjykata e Rrethit Shkodër
  Mariana Rraboshta
  Gjykata e Rrethit Shkodër
  Enerjeta Shehaj (Deraj)
  Gjykata e Rrethit Kavajë
  Besnik Qira
  Gjykata e Rrethit Kurbin
  Besnik Shehu
  Gjykata e Rrethit Korçë
  Eglantina Mikani (Sofroni)
  Gjykata e Rrethit Korçë
  Gjergji Koço
  Gjykata e Rrethit Korçë
  Ariola Kristo (Çerava)
  Gjykata e Rrethit Korçë
  Albert Spiro
  Gjykata e Rrethit Vlorë
  Eneida Cicivi
  Gjykata e Rrethit Vlorë
  Klodiana Gjyzari
  Gjykata e Rrethit Vlorë
  Edmond Gogo
  Gjykata e Rrethit Dibër
  Alltun Cela
  Gjykata e Rrethit Sarandë
  Thanas Merkuri
  Gjykata e Rrethit Sarandë
  Nevrie Duka
  Gjykata e Rrethit Sarandë
  Andi Civici
  Gjykata e Apelit Vlorë
  Ema Gashi
  Gjykata e Rrethit Durrës
  Rexhina Merlika
  Gjykata e Rrethit Krujë
  Alma Hoxha
  Gjykata e Rrethit Krujë
  Avni Sejdi
  Gjykata e Rrethit Pukë
  Alma Kodraliu
  Gjykata e Rrethit Pogradec
  Bedri Qori
  Gjykata e Rrethit Lushnjë
  Esmeralda Ceka
  Gjykata e Rrethit Lushnjë
  Julian Haxhiu
  Gjykata e Rrethit Lezhë
  Sashenka Jonuzi
  GJykata e Apelit Vlorë
  Iliba Bezati  
  Gjykata e Apelit Vlorë
  Selvie Gjocaj
  Gjykata e Rrethit Kukës
  Drita Velia
  Gjykata e Rrethit Kukës
  Majlinda Dogga
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Besnik Hoxhaj
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Teuta Hoxha
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Manjola Xhaxho
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Elbana Lluri
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Ervin Pollozhani
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Igerta Bengu
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Arta Duka
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Irena Plaku
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Amarildo Laci
  Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda Tiranë
  Albana Boski
  Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda Tiranë
  Dhurata Haveri
  Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda Tiranë
  Sokol Binaj
  Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda Tiranë
  Esmeralda Cami
  Prokuroria e Rrethit Dibër
  Dritan Marku
  Prokuroria e Rrethit Vlorë
  Arian Ndoja
  Prokuroria e Rrethit Durrës
  Mariola Mërtiri (Llaci)
  Prokuroria e Rrethit Gjirokastër
  Dritan Fejzo
  Avokat-DhKA  Njoftime

  Mbylle