Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  1-2 SHKURT 2011

   

  SESION TRAJNUES ME TEMË:

   
  Vepra penale kundër veprimtarisë shtetërore të kryera nga punonjësit shtetërorë ose në shërbim publik. Korrupsioni aktiv dhe pasiv, në këndvështrimin e Konventave ndërkombëtare dhe të praktikës sonë gjyqësore.”.
   
   
  1-2 Shkurt 2011
   
  Kursi: B 07
   
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistraturës
   
  Periudha: 1-2 Shkurt 2011
   
  Ekspertë: Ervin Metalla, Fatjona Memçaj
   
  Moderator: Shkolla e Magjistraturës
   
   
  Dita e parë  
   
  Ora 09.00 – 09.30    Rregjistrimi i pjesëmarrësve.
   
  Ora 09.30-   10.00     Impakti socilal i korrupsionit dhe shpërdorimit të detyrës, si dhe kuadri ligjor shqiptar, duke u ndalur tek Konventa Penale e Civile për Korrupsionin. Ervin Metalla.
   
  Ora 10.00-   10.30     Konventat dhe instrumentat ndërkombëtarë në luftën kundër korrupsionit. Fatjona Memçaj.
   
  Ora 10.30-   11.30     Shpërdorimi i detyrës. Probleme teorike e praktike, si dhe të konkurimit më veprat e tjera. Diskutime. Ervin Metalla
   
  Ora 11.30 – 12.00     Pushim për kafe
   
  Ora 12.00-   13.30     Veprat penale kundër veprimtarisë shtetërore të kryera nga punonjësit shtetërorë ose në shërbim publik. Korrupsioni aktiv dhe pasiv, në këndvështrimin e Konventave ndërkombëtare. Fatjona Memçaj.
   
  Ora 13.30 – 14.30     Debat (pyetje, pergjigje, komente, diskutime, raste praktike).
   
  Dita e dytë
   
  Ora 09.00 – 09.30     Rregjistrimi i pjesëmarrësve.
   
  Ora 09.30 – 11:00     Korrupsioni pasiv. Probleme teorike e praktike. Ervin Metalla
   
  Ora 11.00 – 11.30     Debat (pyetje, përgjigje, komente, diskutime, raste praktike)
   
  Ora 11.30 – 11.45     Pushim.
   
  Ora 11:45 – 12.30     Aspekte të të provuarit të këtyre veprave. Ervin Metalla
   
  Ora 12.30 – 13.00     Debat (pyetje, përgjigje, komente, diskutime, raste praktike)
   
  Ora 13.00                  Mbyllja e ditës së dytë dhe shpërndarja e çertifikatave.        
   
                                        Lista e pjesëmarrësve
   
  Emer Mbiemer
  Institucioni
  Luan Hasneziri (Hasani)
  Gjykata për Krimet e Rënda Tiranë
  Saida Dollani
  Gjykata e Apelit Krimeve të Rënda Tiranë
  Nure Dreni
  Gjykata e Apelit Kimeve të Rënda Tiranë
  Shefkie Demiraj
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Kreshnik Omari
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Fatmira Hajdari
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Adriana Bera
  Gjykata e Rrethit Tiranë
  Herila Çela
  Gjykata e Rrethit Vlorë
  Klodiana Gjyzari
  Gjykata e Rrethit Vlorë
  Nazmi Troka
  Gjykata e Rrethit Berat
  Durim Hasa
  Gjykata e Rrethit Berat
  Eriol Roshi
  Gjykata e Rrethit Berat
  Vjola Canaj
  Gjykata e Rrethit Vlorë
  Eneida Cicivi
  Gjykata e Rrethit Vlorë
  Idush Maliqi
  Gjykata e Rrethit Elbasan
  Entela Prifti
  Gjykata e Apelit Korçë
  Brunilda Ohrani
  Gjykata e Apelit Korçë
  Meriban Mullaj
  Gjykata e Apelit Korçë
  Anesti Kasuli
  Gjykata e Apelit Korçë
  Sotiraq Lubonja
  Gjykata e Apelit Korçë
  Stavri Kallço
  Gjykata e Apelit Korçë
  Ardian Nezha
  Prokuroria e Krimeve te Rënda Tiranë
  Eugen Beçi
  Prokuroria e Krimeve te Rënda Tiranë
  Behar Dibra
  Prokuroria e Krimeve te Rënda Tiranë
  Besa Nikëhasani
  Prokuroria e Apelit Shkodër
  Anisa Qilimi
  Prokuroria e Rrethit Krujë
  Petrit Vukaj
  Prokuroria e Rrethit Fier
  Përparim Kulluri
  Prokuroria e Rrethit Shkodër
  Hysni Vata
  Prokuroria e Rrethit Dibër
  Ida Ahmetlli
  Prokuroria e Rrethit Durrës
  Madrid Kullolli
  Prokuroria e Rrethit Durrës
  Ilir Turja
  Prokuroria e Rrethit Durrës
  Vladimir Mara
  Prokuroria e Rrethit Durrës
  Rozeta Qirjaqi
  Prokuroria e Apelit Korçë
  Irma Balli
  Prokuroria e Apelit Korçë
  Fatos Ceta
  Prokuroria e Rrethit Korçë
  Julian Kristo
  Prokuroria e Rrethit Korçë
  Elio Mazreku
  Prokuroria e Rrethit Tiranë
  Hysni Mulaj
  Prokuroria e Rrethit Tiranë
  Julian Zonja
  Prokuroria e Rrethit Tiranë
  Arben Nela
  Prokuroria e Rrethit Tiranë
  Elsa Miha
  Prokuroria e Rrethit Fier
  Artjan Bejo
  Prokuroria e Rrethit Fier
  Bledar Bejko
  Prokuroria e Rrethit Fier
  Merita Selimi
  Prokuroria e Rrethit Lushnjë
  Arben Dyla
  Prokuroria e Rrethit Lushnjë  Njoftime

  Mbylle